N.V. Westerscheldetunnel Meer WST
Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte van de actuele verkeersinformatie

Onze klantenservice helpt je graag!

Ma. t/m vr. van 08.00 tot 17.00 uur
Call us
Nederland 0900 - 235 88 66 (Jouw gebruikelijke belkosten)

Voor het omruilen van je defecte t-tag kun je van maandag tot en met donderdag terecht bij onze receptie op het Tolplein. De receptie is geopend van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 17:00 uur. Zorg ervoor dat je eerst de tolpoortjes gepasseerd bent. Richting Terneuzen kun je dan stoppen op de Kiss & Ride strook en via de loopbrug naar de receptie lopen.

Van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur kun je ook terecht bij onze klantenservice (Movenience) in Goes. Het adres is Stationspark 8F (derde etage), 4462 DZ Goes.

Top 4 veelgestelde vragen

 • Hoe wordt de categorie-indeling van een voertuig bepaald t.b.v. het tarief?

  De hoogte en lengte van het complete voertuig zijn bepalend voor de categorie-indeling. Spiegels, (schotel)antennes, aanhangers, lading, zwaailichten, koelsystemen en dergelijke worden meegerekend in de meting. Alleen fietsen op een dakdrager van een personenauto vallen buiten de meting. De hoogtegrens tussen de categorieën ligt bij 3 meter. De lengtegrens bij 6 en 12 meter. Bekijk de categorie-indeling.

 • Hoe kan ik me afmelden voor sms- of e-mailalerts?

  Je kan je afmelden via Mijn tunnel.

 • Waarom mag ik met mijn motor alleen via de kassalaan passeren?

  Vanwege de afstand tussen de motorwielen en het feit dat sommige motoren dusdanig weinig ijzer bevatten, worden motoren soms niet goed gedetecteerd door de magnetische lussen in het wegdek van de tollanen. Daardoor kunnen we geen veilige automatische passage voor motorrijders garanderen.

  Ook motorrijders die in het bezit zijn van een m-tag of t-tag gaan door een kassalaan. Onder een motorfiets verstaan we ook een ‘trike’ en ‘quad’. Lees hier alles over onze motorfietsen regeling.

 • Vragen over je t-tag?

  Movenience is het bedrijf achter de t-tag en m-tag en is een dochteronderneming van de N.V. Westerscheldetunnel, gevestigd in Goes. Zij kunnen al je vragen over de t-tag en m-tag beantwoorden. Movenience verzorgt ook de klantenservice voor de N.V. Westerscheldetunnel. Meer informatie over de t-tag en m-tag.

Veelgestelde vragen

Adresgegevens

Bezoekadres:
Westerscheldetunnelweg 1
4454 PD Borssele

Tel: +31 (0)88 - 996 9000

Toon route Download route

Postadres
Postbus 303
4460 AS Goes


KVK: 22040203

BTW: NL807305509B01

IBAN: NL74ABNA0256718555

BIC: ABNANL2A

Je hoort zo snel mogelijk van ons!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hey! We see that you are English? Go to the English version