t-tag/m-tag

t-tag

Nooit meer stilstaan bij het betalen van de tol voor de Westerscheldetunnel? Het is mogelijk met de t-tag van Movenience. Een compact apparaatje dat je simpelweg tegen de voorruit van de auto plaatst. Contant geld, een pinpas of creditcard op zak is niet meer nodig. Met een t-tag aan boord worden de passages door de Westerscheldetunnel automatisch geregistreerd en afgerekend. Bovendien krijg je als t-tag abonnee een aantrekkelijk korting op het toltarief. Als je ook nog in aanmerking komt voor de extra veelgebruikerskorting, dan levert dat ook nog eens extra voordeel op.

Veelgebruikerskorting

Abonnees die vaker dan 150 keer per kalenderjaar met hun t-tag door de Westerscheldetunnel rijden, krijgen een extra korting. Deze veelgebruikerskorting:

  • geldt vanaf de 151ste passage
  • begint elk kalenderjaar weer op nul
  • wordt per passage verrekend
  • geldt per t-tag
  • geldt voor alle categorieën 

m-tag

De m-tag is een handzame variant op de t-tag en bestemd voor motorrijders die regelmatig gebruik maken van de Westerscheldetunnel en daarbij de tolpoorten graag zo comfortabel mogelijk passeren. Motorrijders hoeven met de m-tag op zak niet op zoek te gaan naar kleingeld of de minder handzame t-tag. Een tolgaarder scant de kaart en het tolgeld wordt automatisch afgeschreven. Ook met een m-tag is na de 151e passage de veelgebruikerskorting van toepassing.

Een t-tag of m-tag aanvragen?

Voor het aanvragen van een abonnement surf je naar www.movenience.nl of bel je met de klantenservice van Movenience op 0900-4488666. Vanuit het buitenland bel je met +31 113 760001. De klantenservice is op werkdagen te bereiken van 08.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard kan een e-mail sturen ook en wel naar info AT movenience DOT nl.

Over Movenience

Movenience, het bedrijf achter de t-tag en de m-tag, is een dochteronderneming van de N.V. Westerscheldetunnel en is gevestigd in Goes. Movenience biedt haar ruim 50.000 klanten comfort in mobiliteit door het aanbieden van autogerelateerde diensten welke met de t-tag afgerekend kunnen worden. Hiervoor beschikt Movenience over een geautomatiseerd (betaal)systeem, waarmee naast de verwerking van de transacties en betalingen, ook het klantenrelatiebeheer door de eigen klantenservice wordt uitgevoerd. Daarnaast verzorgt Movenience ook de Klantenservice voor de N.V. Westerscheldetunnel.
 

Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG