N.V. Westerscheldetunnel Meer WST
Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte van de actuele verkeersinformatie
t-tag
.

Met een t-tag achter de voorruit hoef je niet meer te stoppen aan de kassa om te betalen. Jouw t-tag wordt automatisch gescand als je via de speciale t-taglanen passeert, de slagboom gaat open en je kunt doorrijden. Het verschuldigde tolgeld wordt direct van je tegoed afgeschreven. Simpel en snel. Bovendien krijg je aantrekkelijke korting op de toltarieven en is het gebruik van de t-tag gratis. Je betaalt alleen het verschuldigde tolgeld door middel van een prepaid tegoed. De t-tag is niet gekoppeld aan één voertuig en daarom te gebruiken in meerdere en verschillende voertuigen.

Abonnees die vaker dan 150 keer per kalenderjaar met hun t-tag door de Westerscheldetunnel rijden, krijgen een extra korting. Deze veelgebruikerskorting:

  • geldt vanaf de 151ste  passage
  • begint elk kalenderjaar weer op nul
  • wordt per passage verrekend
  • geldt per t-tag
  • geldt voor alle categorieën
m-tag
Scannen m-tag bij tolgaarder in kassalaan

De m-tag is een variant op de t-tag en bestemd voor motorrijders die regelmatig gebruik maken van de Westerscheldetunnel en daarbij de tolpoorten zo comfortabel mogelijk willen passeren. Motorrijders hoeven met de m-tag op zak niet op zoek te gaan naar kleingeld of de minder handzame t-tag. Een tolgaarder in de kassalanen scant de kaart en het tolgeld wordt automatisch afgeschreven. Ook met een m-tag is na de 151e passage de veelgebruikerskorting van toepassing.

t-tag
T-tag in box

Het aanvragen van een abonnement gaat via Movenience. Je kunt direct online een t-tag of m-tag aanvragen of een e-mail sturen naar info@movenience.nl. Bellen kan ook:  tel. 0900-4488666. Vanuit het buitenland bel je met +31 113 760001. De klantenservice is op werkdagen te bereiken van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Movenience, het bedrijf achter de t-tag en m-tag, is een dochteronderneming van de N.V. Westerscheldetunnel en gevestigd in Goes. Zij kunnen al je vragen over de t-tag en m-tag beantwoorden. Movenience verzorgt ook de klantenservice voor de N.V. Westerscheldetunnel.