Rijscholenactie

De N.V. Westerscheldetunnel biedt Zeeuwse rijscholen al een aantal jaren de mogelijkheid om leerlingen ervaring te laten opdoen met ondergronds rijden. Zowel rijschoolhouders als leerlingen kunnen een passeerpas printen voor een gratis passage door de tunnel tijdens de rijles.

Het rustig aan komen rijden op het Tolplein, de juiste laan kiezen, afrekenen bij de tolgaarder aan de kassa en 6,6 kilometer lang onder de grond rijden; het passeren via de Westerscheldetunnel is een bijzondere ervaring. Zeker voor toekomstige automobilisten die anders vaak pas ná het behalen van hun rijbewijs voor het eerst door de tunnel rijden. Dat kan leiden tot onzekerheid en in sommige gevallen tot onveilige situaties. Tijdens de rijles al ervaring opdoen met ondergronds rijden, komt de veiligheid in en om de tunnel ten goede. Om rijschoolhouders en leerlingen te stimuleren door de Westerscheldetunnel te gaan, kunnen ze gebruik maken van de gratis passeerbon.

 

Ga naar Mijn Tunnel, log in of meld je aan en print de passeerbon voor de rijlessen!

 

Actievoorwaarden rijscholenactie

 

De passeerbon:

  • is geldig voor één passage bij de N.V. Westerscheldetunnel in het jaar dat op de bon vermeld staat*.
  • is alleen geldig indien de bon volledig is ingevuld.
  • is alleen geldig in een duidelijk herkenbaar lesvoertuig, met een leerling als bestuurder en een instructeur als passagier.
  • is alleen geldig van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 21.00 uur.
  • is niet geldig op zon- en feestdagen.

 

* Let op: Op de passeerbon staat duidelijk het jaartal vermeld. De passeerbon wordt geweigerd als een bon uit voorgaande jaren gebruikt wordt. Er moet dan alsnog tol betaald worden.  

 

Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG