N.V. Westerscheldetunnel Meer WST
Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte van de actuele verkeersinformatie

Uit klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze klanten graag een kleinere t-tag willen, een andere kleur en geen batterij meer willen verwisselen. De t-tag 2.0 is antraciet, bijna de helft kleiner, wordt achter de binnenspiegel bevestigd en valt hierdoor minder op in het interieur van uw voertuig. Daarnaast zit er geen batterij meer in, maar een accu met een langere levensduur.

Ruim 80.000 t-tags
Op dit moment zijn er ruim 80.000 t-tags in omloop. Om te zorgen dat de overgang soepel verloopt kiezen we er bewust voor om dit proces gefaseerd te laten verlopen. De verwachting is dat over vijf jaar alle klanten een t-tag 2.0 hebben. U krijgt vanzelf een uitnodiging van Movenience om uw huidige t-tag om te wisselen.

Betrouwbare techniek
Hoewel het uiterlijk van de t-tag is veranderd, blijft de infraroodtechniek hetzelfde. Uit onderzoek blijkt dat deze communicatietechniek voor de situatie op het tolplein van de Westerscheldetunnel het meest betrouwbaar is. Het blijft belangrijk om de t-tag op de juiste manier achter de voorruit van uw voertuig te bevestigen.

Met korting door de Westerscheldetunnel
Met de komst van de t-tag 2.0 verandert er voor u verder niets. U blijft uw (veelgebruikers)korting houden op het gebruik van de Westerscheldetunnel, een vlotte passage door de t-tag lanen op het tolplein en betaalgemak door middel van automatische incasso.

t-tag
T-tag in box