N.V. Westerscheldetunnel Meer WST
Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte van de actuele verkeersinformatie

De manier waarop wij als Zeeuwse wegbeheerders samenwerken op het gebied van gladheidbestrijding is namelijk uniek in Nederland. Wij zijn dan ook blij en trots om samen met alle andere wegbeheerders in Zeeland genomineerd te zijn voor de WOW-prijs 2021! Uit meer dan veertig inzendingen zijn wij samen met zeven andere projecten genomineerd. Het platform WOW (Weg ontmoet Weg, Water ontmoet Water) brengt beheerders van weg, vaarweg en water samen. Jaarlijks wordt een prijs uitgereikt aan de meest inspirerende casussen uit het weg-, vaarweg- en waterbeheer.

Help je mee?

Tot eind oktober kan iedereen stemmen op zijn top- 3 via WOW publieksprijs 2021. Begin november wordt het winnende project bekendgemaakt. Die maakt kans op de juryprijs van € 10.000 én de publieksprijs van € 5.000. Help je ons door Samenwerkingsverband Gladheidsbestrijding Zeeland te stemmen?

Of het nu om een gemeentelijke, rijks, provinciale of waterschapsweg gaat: door de samenwerking is de route voor het strooien aaneengesloten. We stoppen dus niet bij de gemeentegrens omdat daar de weg van een andere wegbeheerder begint. Door deze optimale afstemming zorgen we voor betere doorstroming en veiligheid voor de weggebruiker. De samenwerking is daarnaast ook duurzaam en de systemen en het materieel worden optimaal benut omdat we het samen doen. Samen inkopen, samen onderhouden en kennis delen; deze vergaande samenwerking zorgt ook voor minder kosten dan wanneer we dit allemaal zelf zouden doen.