N.V. Westerscheldetunnel Meer WST
Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte van de actuele verkeersinformatie

voor de afdeling Technisch Beheer en Onderhoud. Deze is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de Westerscheldetunnel, de Sluiskiltunnel inclusief aansluitende wegen en kunstwerken. Je komt te werken in een team met onderhoudsdeskundigen op het gebied van ICT en Electrotechniek waarbij ieder zijn eigen taakgebied heeft en je gezamenlijk werkt aan projecten.

Als onderhoudsdeskundige E&M installaties ben je verantwoordelijk voor het aansturen van reguliere onderhoudswerkzaamheden en projecten op het tolplein en in de Westerscheldetunnel en Sluiskiltunnel.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de uitvoering van het planmatig beheer en onderhoud van het tolinningssysteem en zorgt voor het instandhouden van de hoog- en middenspanningsinstallaties. Je begeleidt (uitbestede) inspecties, onderzoeken en herstelwerkzaamheden. Naast je inhoudelijke deskundigheid op het gebied van elektrotechniek beschik je bij voorkeur ook over kennis van cybersecurity in verband met handhaving van de technische veiligheid van de tunnel en het tolplein. Op dit stuk werk je nauw samen met de onderhoudsdeskundige ICT. Verder treed je in roosterdienst op als calamiteitencoördinator. In verband hiermee is het een vereiste dat de reistijd voor je woon-werkverkeer maximaal drie kwartier bedraagt.

 • Het leveren van een bijdrage vanuit het eigen vakgebied aan de opzet en uitvoering van het planmatig beheer en onderhoud van het tolplein en het tolinningssysteem;
 • Het verantwoordelijk zijn voor de realisatie en coördinatie van uitvoerende beheer- en onderhoudswerkzaamheden aan het tolplein- en tolinningsinstallaties en het hiertoe onderhouden van contacten met externe partijen.
 • Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van visies op het gebied van beheer en onderhoud, kwaliteitsbeleid en kwaliteitsborging op het gebied van tunneltechnische installaties;
 • Het plannen, toetsen en begeleiden van (uitbestede) inspecties, onderzoeken en (herstel)werkzaamheden;
 • Het  instandhouden van de hoog- en middenspanninginstallaties volgens wet en regelgeving.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door openheid, flexibiliteit, teamspirit, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid met korte lijnen en aandacht voor elkaar. Het betreft een verantwoordelijke functie met een behoorlijke mate van zelfstandigheid en bevoegdheden. Het salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring is maximaal € 6.283,= bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een leaseauto maakt onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, richting elektrotechniek / mechatronica;
 • kennis van regel- en besturingstechniek;
 • kennis van en ervaring met contractzaken;
 • ervaring met onderhoud van E&M-installaties;
 • ervaring met projectmanagement;
 • goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • NEN 3840 hoogspanningsinstallatie schakel bevoegdheid is een pré;
 • ervaring met of kennis van cyber security is een pré;
 • VCA voor leidinggevenden.

Sollicitatie: Indien je jezelf herkent in het profiel en geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan uiterlijk 30 april een motivatiebrief met CV naar: solliciteren@westerscheldetunnel.nl onder vermelding van OHD E&M

Informatie: Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Patrick Dankaart, manager Technisch Beheer en Onderhoud, tel. 06-10002170.

Assessment: Een individueel assessmentonderzoek kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.