N.V. Westerscheldetunnel Meer WST
Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte van de actuele verkeersinformatie
Communicatie Westerscheldetunnel

De N.V. Westerscheldetunnel is een bijzonder bedrijf, dat is geworteld in de Zeeuwse klei. Tot onze taken behoren de tolinning, het verkeers- en incidentmanagement en het onderhoud en beheer van de Westerscheldetunnel, de Sluiskiltunnel en de wegen die daarbij horen. De N.V. Westerscheldetunnel, of de WST zoals wij het intern noemen, is een open 24-uurs organisatie, die zich kenmerkt door plezier en kwaliteit in het werk met korte lijnen en aandacht voor elkaar. In totaal werken er zo’n 85 mensen in heel diverse vakgebieden bij onze organisatie. Dus niet iedereen zit in een tolhuisje op het Tolplein. Wij zoeken een ervaren communicatietalent dat graag zo breed mogelijk met het vak bezig is én op zoek is naar een nieuwe, uitdagende werkomgeving.

Je belangrijkste taak is het actief creëren van content voor onze online communicatiekanalen, zoals website, social media, intranet en e-mailnieuwsbrieven. Je verzorgt ook de redactie van artikelen voor het personeelsblad, persberichten en divers foldermateriaal. Daarnaast maak je onderdeel uit van een piketteam dat de communicatie verzorgt over stremmingen en incidenten op ons tracé. Dit doe je in een vast schema, zowel tijdens als buiten kantooruren (niet ’s nachts).

Ruimte voor eigen initiatief

Zo nu en dan organiseer je bijeenkomsten voor collega’s, klanten of relaties en ben je betrokken bij onder andere klanttevredenheidsonderzoeken. Je ondersteunt de teamleider marketing en communicatie bij het (door)ontwikkelen van met name de online communicatiemiddelen en het communicatiebeleid. Daarbij wordt eigen initiatief zeer op prijs gesteld. We zien graag dat jouw ervaring en visie bijdragen aan het versterken van onze interne en externe communicatie.

Wij zijn nadrukkelijk op zoek naar iemand die gewend is om zelfstandig te werken en initiatief te nemen. Je schrikt niet terug van het meedraaien in een piketdienst, ook buiten kantooruren. Binnen die piketdienst sta je ook vakkundig de pers te woord over incidenten. Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen. Je bent een schrijftalent, dat allround inzetbaar is, online én offline. Je bent ook een doener. Een regelaar, die er niet van houdt om acht uur achter een bureau te zitten. Je laat graag zien wat je al kunt, maar je wilt jezelf ook blijven ontwikkelen.

Ten eerste: afwisseling! Je komt met alle aspecten van het communicatievak in aanraking, maar ook met iedereen in het bedrijf. Afwisseling betekent bij ons ook dat een werkdag heel anders kan verlopen, dan je gepland had. Wat we je nog meer kunnen bieden is ruimte. Ruimte om zelfstandig invulling te geven aan je taken. Ruimte om zelf beslissingen te nemen. En als dat een keer de verkeerde is, dan bieden we je ook ruimte om te leren en te groeien.

We bieden je een uitdagende werkomgeving, waarbij we vertrouwen op jouw vakmanschap. Verder is er ruimte om eigen tijd in te delen en te werken vanuit huis. En daar hoort natuurlijk een passend salaris bij. De functie is ingedeeld in WST-schaal 7. Het bijbehorende salaris bedraagt tussen de € 3.550,= en € 4.876,= bruto per maand bij een 40-urige werkweek en is onder andere afhankelijk van je werkervaring.

Dus heb jij:

  • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie;
  • twee tot vijf jaar werkervaring als communicatiemedewerker;
  • talent voor schrijven met creatieve, boeiende en foutloze teksten;
  • het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden, ook onder druk;
  • een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit als het aankomt op plannen en organiseren;

Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat om ons team te versterken!

Ella Louws WST

Laat ons jouw schrijftalent zien! Stel jezelf aan ons voor in maximaal 450 woorden alsof het een artikel is voor ons personeelsblad. Stuur dit persoonlijke verhaal samen met je CV uiterlijk vrijdag 31 maart 2023 naar solliciteren@westerscheldetunnel.nl.

Eerst behoefte aan meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Conzuela Brink van de afdeling Personeel en Organisatie, op telefoonnummer 088-9969151 of 06-23523487 .