Registreren

Wat is Mijn Tunnel?

Door je te registreren bij Mijn Tunnel krijg je toegang tot extra's binnen onze website. Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief of meld je aan voor activiteiten die alleen toegankelijk zijn voor Mijn Tunnel-leden, zoals de Nacht van de Tunnel. Ook kun je jezelf aanmelden voor onze SMS- of email-alerts over stremmingen. Zo blijf je altijd op de hoogte!

 

Aanhef *

* Verplicht veld

 

Mijn Tunnel

Persoonlijke gegevens die u aan N.V. Westerscheldetunnel verstrekt, worden vastgelegd in de database van N.V. Westerscheldetunnel. Deze gegevens worden door ons gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes met betrekking tot onze producten en diensten. U beschikt over inzage-, correctie- en verwijderingsrecht. Indien u persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Dit verzoek kunt u indienen door een e-mail te sturen naar info AT westerscheldetunnel DOT nl.

 

Wij verstrekken de door u verstrekte (persoons)gegevens niet aan andere partijen, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of om aan een wettelijke verplichting te voldoen.

 

Nieuwsbrief

N.V. Westerscheldetunnel biedt een nieuwsbrief aan waarmee geïnteresseerden geïnformeerd worden over nieuws met betrekking tot de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel. Je e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden.

 

SMS- en e-mailalerts

N.V. Westerscheldetunnel biedt SMS- en e-mailalerts aan waarmee geïnteresseerden geïnformeerd worden over nieuws en beschikbaarheid met betrekking tot de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel. Je gegevens worden alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Je kunt zich op ieder moment uitschrijven voor de SMS- en e-mailalerts via Mijn Tunnel op onze website.

Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG