N.V. Westerscheldetunnel Meer WST
Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte van de actuele verkeersinformatie

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start je dag met het openen van het helpdeskticketsysteem, waarbij je checkt of er berichten van gebruikers of leveranciers zijn waar je direct mee aan de slag moet. Daarna heb je kort overleg met je collega om de prioriteiten voor vandaag af te stemmen.

Een complexe wijziging die overmorgen afgerond moet zijn, is nog steeds niet in orde. Door jouw ervaring en kennis weet je in welke hoek de oplossing moet zitten. Na een telefoontje met een externe beheerder weet jij dat hij het vandaag in orde maakt. De IP-adressen die hij nodig heeft tover je zo tevoorschijn, want jij hebt de zaakjes goed op orde.

Direct daarna stapt een collega binnen die hulp nodig heeft met e-mail op haar mobiele telefoon. Ook hier draai jij je hand niet voor om en na 5 minuten kan ze er weer bij. Na de lunch heb je een leuke Teams-meeting over een te plannen grote update van een applicatie. Jij bepaalt met de betrokkenen de aanpak en geeft nog wat aandachtspunten mee. De rest van de middag besteed je samen met je collega aan het troubleshooten van een uitdagend probleem met de telewerkvoorziening. Yes, na lang zoeken vind jij de oplossing! Je noteert de bevindingen voor de volgende dag en met een tevreden gevoel sluit je je werkdag af.

Wie zijn wij?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen. Je krijgt ruimte in je werk, maar ook de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Jouw bijdrage maakt impact: je zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. Daar staan natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover. De Westerscheldetunnel is een open organisatie die zich kenmerkt door plezier en kwaliteit in het werk met korte lijnen en aandacht voor elkaar. Je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het verkeers- en incidentmanagement van de tunnel.

  • Analytisch, doortastend en proactief;
  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
  • Zelfstandig, maar je werkt ook graag samen in een team;
  • Communicatief sterk, met mensen op ieder (technisch) niveau;
  • Servicegericht, maar ook in staat nee te zeggen;
  • Je acteert op MBO+/HBO niveau;
  • Je bent 32 a 40 uur beschikbaar.

Afwisseling! Je komt met alle aspecten van het ICT-vak in aanraking, met allerlei technologieën en ook met iedereen in het bedrijf. Afwisseling betekent bij ons ook dat een werkdag heel anders kan verlopen, dan je gepland had.

Ruimte om zelfstandig invulling te geven aan je taken. Ruimte om thuis te werken. Ruimte om zelf beslissingen te nemen. En als dat een keer de verkeerde is, dan bieden we je ook ruimte om te leren en te groeien. Scholingsmogelijkheden horen daar natuurlijk ook bij.

We bieden je een dynamische en stimulerende werkomgeving, waarbij we vertrouwen op jouw vakmanschap. Daarbij hoort natuurlijk een passend salaris. Dat bedraagt tussen de € 3.455,= en € 4.686,= bruto per maand bij een 40-urige werkweek en is onder andere afhankelijk van je werkervaring.

Dus ben jij:

Een ICT’er met systeembeheerervaring én die communicatief vaardig is. Iemand die analytisch sterk is en daarmee problemen oplost of met goede ideeën komt. Iemand met energie, die het leuk vindt nieuwe dingen te leren en daarin wil investeren. Iemand die makkelijk de telefoon pakt om een vraag beantwoord te krijgen, het uitdagend vindt om een plan te maken en ook niet te beroerd is om routinematig werk uit te voeren. Dan is dit misschien wel dé baan die bij jou past!

Informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Jelle Goosens, coördinator ICT. Hij is bereikbaar via 088-9969182.

Solliciteren

Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV via solliciteren@westerscheldetunnel.nl.