Nieuw gedeelte N61 bij Hoek is bijna klaar

HOEK - Verkeer op de N61 tussen Hoek en het nieuwe knooppunt richting de toekomstige Sluiskiltunnel kan vanaf donderdag gebruikmaken van een dubbele rijbaan. 
Volgende week is dat ook de andere kant op het geval. Verkeer op dat gedeelte van de N61 moet nu nog over één rijstrook. Daardoor is ook de rotonde bij Hoek nog steeds niet volledig in gebruik: wie richting Sluiskil wil rijden, kan de linker rijbaan niet gebruiken. Dat verandert donderdag: dan gaat richting Sluiskil een dubbele rijbaan open. Vanaf volgende week vrijdag zijn ook richting Hoek twee rijstroken beschikbaar. Daarmee wordt voor dat weggedeelte de reconstructie van de N61 afgerond.
De maximumsnelheid blijft voorlopig 70 kilometer; die gaat naar 100 als alle werkzaamheden aan de N61 achter de rug zijn.
Ook voor verkeer vanuit de Westerscheldetunnel verandert er vanaf 19 september iets. Dat hoeft bij het verlaten van de Westerscheldetunnelweg niet meer over de rotonde bij viaduct 'Axelsche Gat', maar slaat net daarvoor al af om rechtstreeks de N61 op te rijden.


Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG