Word jij onze nieuwe collega?

Het hart van de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel ligt op het Tolplein. Vanuit de controlekamer houd jij onze beide tunnels en de omliggende wegen in de gaten. Zeven dagen per week, 24 uur per dag! Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het nemen van de juiste veiligheids- en verkeersmaatregelen en heb je korte lijntjes met onder andere de hulpdiensten. Het is een combifunctie, want naast tunneloperator ben je voor de helft van de tijd ook tolgaarder. Als tolgaarder zorg je ervoor dat alles op het Tolplein vlot verloopt en help je de klanten aan de kassa.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Een verantwoordelijke baan met veel afwisseling! De ene dag werk je als tolgaarder en de andere dag ben je misschien wel betrokken bij de afhandeling van een incident. Dat vraagt flexibiliteit en stressbestendigheid. Ook bieden we je ruimte om te leren en te groeien in een uitdagende werkomgeving waarbij we vertrouwen op jouw deskundigheid. Het eerste half jaar zal in het teken staan van je opleiding tot tunneloperator. Deze opleiding wordt volledig intern gegeven. Het salaris dat bij deze functie ligt tussen de € 2.403,= en €3.571,= bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Dit bedrag is exclusief onregelmatigheidstoeslag. De functie wordt uitgevoerd in ploegen, waarbij je gemiddeld 33 uur per week maakt.

 

Wat verwachten we van jou:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Sterk in de analyse van praktische situaties, in het stellen van prioriteiten en het ondernemen van adequate actie. Je blijft rustig in stressvolle situaties;
  • Snel kunnen schakelen en het op een verantwoorde wijze nemen van de juiste beslissing in geval van incidenten en calamiteiten;
  • Een hoge mate van flexibiliteit in werktijden;
  • Klantvriendelijk;
  • Communicatief in het Nederlands en bij voorkeur enige kennis van de Engelse en Duitse taal.


Waar kom je te werken?

Tot de taken van de N.V. Westerscheldetunnel, behoren de tolinning, het verkeers- en incidentmanagement en het onderhoud en beheer van de Westerscheldetunnel, de Sluiskiltunnel en de wegen die daarbij horen. De N.V. Westerscheldetunnel, of de WST zoals wij het intern noemen, is een open 24-uurs organisatie, die zich kenmerkt door plezier en kwaliteit in het werk met korte lijnen en aandacht voor elkaar. De WST beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden waar onder een ruim opleidingsbudget met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Zin in deze functie?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, verzoeken wij je uiterlijk 3 november een motivatiebrief met CV te sturen ter attentie van Ilona Markusse, via email: solliciteren AT westerscheldetunnel DOT nl. Na de eerste selectie nodigen we een aantal kandidaten uit voor een kennismaking. Daarom is het belangrijk dat je woensdagavond 6 november hiervoor vrij houdt.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Behoefte aan meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ilona Markusse, Manager Tolinning, Verkeers- en incidentmanagement, telefoonnummer 06-12011857.


Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG