Tijdens rijlessen gratis door de tunnel

De N.V. Westerscheldetunnel biedt automobilisten in spé (die rijlessen volgen) de mogelijkheid om gratis door de tunnel te rijden om zo ervaring op te doen met ondergronds rijden.

 

Wat gebeurt er op het tolplein, hoe werkt het als je stopt bij een tolgaarder en hoe voelt het om in een tunnel te rijden? Zeker als beginnend bestuurder is het rijden door de 6,6 kilometer lange Westerscheldetunnel een hele belevenis. De N.V. Westerscheldetunnel vindt het belangrijk dat jongeren al tijdens hun rijlessen kennismaken met ondergronds rijden. Het levert een positieve bijdrage aan hun rijvaardigheid en indirect aan de veiligheid in en rond de tunnel. Daarom stelt de N.V. Westerscheldtunnel aan rijschoolhouders én leerlingen passeerpassen beschikbaar voor gratis passages door de tunnel.

 

Iets voor jou?

Volg je rijlessen of ben je rijschoolhouder en/of instructeur en wil je gebruikmaken van de passeerpassen? Klik dan hier om op ‘Mijn Tunnel’ in te loggen of een gratis account aan te maken. Je vindt de passeerpas, na inloggen, links in het menu onder actie. Vul de gegevens in, of doe dit later handmatig, en druk op de knop ‘versturen’. Je ontvangt dan een e-mail met de passeerpas. Print twee passeerpassen (één voor de heenreis, één voor de terugreis) en lever ze in bij een kassalaan!


Actuele verkeersinformatie
Your browser does not support SVG