Verkeershinder door werkzaamheden Sloeweg

Komende weekenden zijn er bij onze 'buren' wegafsluitingen vanwege werkzaamheden aan het nieuwe knooppunt Drie Klauwen. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd. De Westerscheldetunnel is tijdens de werkzaamheden volledig beschikbaar. Vanaf maandag 30 september rijdt het verkeer over het nieuwe knooppunt Drie Klauwen.


Hieronder alle informatie over de afsluitingen op een rij:

 

Bernhardweg (N254) in één richting dicht
Tot en met maandag 30 september 5.00 uur is de Bernhardweg N254 dicht vanaf de afslag Vlissingen-Oost richting de tijdelijke rotonde op de Sloeweg N62. Verkeer moet omrijden via de Europaweg-Oost.

 

Twee weekenden omrijden
De laatste twee weekenden van september zijn de wegen rondom het knooppunt volledig dicht vanwege werkzaamheden. Het gaat om het eerste weekend van vrijdag 20 september 20.00 uur tot maandag 23 september 5.00 uur. Het tweede weekend is van vrijdag 27 september 20.00 uur tot maandag 30 september 5.00 uur. Het verkeer moet omrijden via de A58 en de Europaweg-Oost.

 

Ernstige verkeershinder 27 september 

Van donderdag 26 september, vanaf 20.00 uur tot vrijdag 27 september 20.00 uur is de Sloeweg (N62) vanaf de tijdelijke rotonde naar de Westerscheldetunnel (N62) afgesloten. Verkeer vanuit Goes richting de tunnel en Borssele moet omrijden via de tijdelijke rotonde, afslag Nieuwdorp en Europaweg-Oost. Verkeer vanuit Middelburg richting de Westerscheldetunnel en ’s Heerenhoek wordt omgeleid via de Engelandweg, Europaweg-Noord en Europaweg-Oost.


Meer informatie vind je op www.sloeweg.nl. 


Current traffic information
Your browser does not support SVG